Ondernemende trainers gezocht!

Begin 2015 staken een aantal gedreven ondernemers de koppen bij elkaar. De uitdaging: het rendement van trainingen, dat moet toch veel beter kunnen! We onderzochten de behoefte van organisaties aan duurzame personele ontwikkeling, voegden ieders expertise samen tot razend interessante trainingsconcepten die een hoog rendement garanderen: Hoog Rendement Trainingen was geboren!

Hoog Rendement Trainingen is een netwerkorganisatie van zelfstandig ondernemers. Ieder met een ruime ervaring op trainingsgebied, waarbij elk lid een eigen, unieke expertise toevoegt aan het geheel. Onze ambitie ligt in het faciliteren van duurzame ontwikkeling binnen organisaties. Wij geloven niet in middelen maar in maatwerk en komen hierdoor tot concepten, waar trainingen een onderdeel in zijn, die hoog rendement verzekeren. Met de breedte van onze dienstverlening bouwen wij aan partnerschap met onze opdrachtgevers. We bieden advies en begeleiding aan ontwikkelingsvraagstukken op organisatie, team en individueel niveau.

Binnen Hoog Rendement Trainingen heerst sfeer en inspiratie. Gezamenlijk zetten we vervolgstappen om onze ambitie te verwezenlijken. Er is onderling commitment en openheid om elkaar aan te spreken. Onze binding ligt niet vast in een arbeidsovereenkomst, maar bestaat uit een gezamenlijke ambitie en gedeelde waarden. We geloven in 1+1=3, spelen elkaar te bal toe in ons netwerk en gunnen elkaar succes. We geloven in ‘brengen’ en niet in ‘halen’. We geloven dat de inspiratie van ons team ook ons eigen ondernemerschap versterkt.

Wij zijn op zoek!

Naar ondernemende trainers die een bijdrage willen leven aan het verder opzetten en uitbouwen van Hoog Rendement Trainingen.

Ben jij:

  • Zelfstandig ondernemer
  • Actief binnen het werkveld Human Resource Development

Heb jij:

  • Ruime expertise in het opzetten en uitvoeren van trainingen
  • Een breed netwerk opgebouwd
  • Commercieel en/of (online) marketing talent (een duidelijke pré!)

Kun jij:

  • Met jouw talent een toevoeging bieden binnen ons bestaande team
  • Zelf volledig achter onze ambitie en gezamenlijke waarden staan

Wil jij:

  • Een deel van je beschikbare uren besteden aan de verdere ontwikkeling van Hoog Rendement Trainingen

Dan komen wij graag met je in contact! Voor meer informatie over Hoog Rendement Trainingen lees je natuurlijk onze website: www.hoogrendementtrainingen.nl Je interesse kun je kenbaar maken bij Martine Wenting (bestuurslid HRT) door te bellen op 06-19807749 of te mailen naar info@hoogrendementtrainingen.nl.